Lule të Vetmuara/ Nazan arrin të arràtiset por nuk shpëton dot

A do të arrijë Nazan të arràtiset?  Nazan pëpiqet të arràtiset nga shtëpia ku mbahet e mbýllur por nuk arrin dot të shpëtojë. Neriman shkon të vizitojë Selenin në shtëpinë e saj. Çfarë ka për t’i thënë ajo? Si është gjendja psíkologjíke e Xhemresë? Kush është gruaja që Meral do të takojë?   Xhemre vazhdon të vùajë dhe mendon t’i tregojë Songylit dhe Kaderit çfarë ka ndodhur.

Ejlyl akùzon Emelin se po e mban mbýllur Xhemren me një qéllim. Emel kàpet nga Mesudeja teksa sajon génjeshtra për të mos takuar Xhemrenë me vajzat.  Meral kërkon punë në shtëpinë e Ihsanit me planin për tu hàkmàrrë për vràsjen e të ëmës. Por cili është plani saj dhe a do arrijë t’ia dalë? Songyl debàton me Meralin për këtë çështje. Ajo i thotë se nuk duhet ta bëjë sepse do të jetë tepër e rrezíkshme dhe do përfundojë shumë kéq.

Të gjitha gjasat dhe faktet bëjnë fajtore Xhemrenë dhe Eminenë për hùmbjen e Nazanit. Nerimani mëson se Banu nuk e ka abòrtuar fëmijën e saj, dhe kështu fillon të thurë një plan për të mos u marrë edhe me një fëmijë tjetër.  Xhemreja po kalon një moment të véshtirë me kríza dhe nuk arrin dot të kuptojë se çfarë bën. Të gjitha këto gjëra ndodhin sepse halla e vet po e drògon atë dhe ajo nuk është e përgjegjshme për veprimet e saja.

Neriman për të shpëtuar veten nga përgjegjësitë i tregon Selinit se Banu nuk e ka abòrtuar foshnjën.  Mesude përballet me gruan e re të Kemalit dhe zíhet me të. Xhemre i tregon Ejlylit se ajo ka vràrë Nazanin dhe nuk mund të përbàllet dot me Serkanin për këtë arsye. Ejlyl trònditet kur e dëgjon këtë. Emel shqétësohet se Xhemre ka treguar gjithçka kur nuk e gjen atë në shtëpi.   

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*