Lule të Vetmuara/ Nazan arréstohet nga polícia

Mesude dërgohet menjëherë në síptal. A do të mund të shpëtojë ajo? Si do të jetë reagimi i Ejlylit kur të mësojë gjendjen e réndë të nënës së saj? Nazan arréstohet. A do të mund të tregojë ajo si qëndron e vërteta e natës ku Gokhan u aksídentua? Emine i tregon Ejlylin që ka qënë ajo fajtorja për plàgosjen e nënës së saj. Kemal jep dëshminë në políci për plàgosjen e Mesudes por nuk tregon të vërtetën. Kemal mëson se Nazanin e kanë arréstuar dhe fríkësohet.

Nazan jep déshminë dhe tregon si ndodhi ngjarja. Ejlyl mëson se Mesude është plàgosur dhe shkon në spítal. Ajo përballet me Kemalin dhe e akùzon se e ka bërë ai. Emine shkon në spítal dhe i kërkon falje Ejlylit. Kemal përpiqet ta ndalojë Eminen t’i tregojë të vërtetën Ejlylit. Por Emine i tregon Ejlylit se ishte ajo që e plàgosi Mesuden dhe i kërkon ta dénoncojë në políci. 

Kemal ka frikë se mos arréstohet edhe ai tani që të vërtetat po dalin në shesh. Defne tenton vetëvràsjen por Ejlyl e shpëton.  Banu kércénon Ekremin se do tregojë gjithçka për lidhjen e tyre dhe nuk e lë të qetë në familje. Nazan përfundon në një gjendje të mjérueshme në bùrg. Mesude vendos të ndàhet nga Kemali.

Ejlyl trònditet kur e mëson këtë dhe nuk pranon ta denòncojë Eminen. Defne dhe Serkan takojnë në parabùrgim Nazanin. Serkan nxéhet me të ëmën dhe e dénon për veprimin që ka bërë. Nazan i thotë Defnes të hiqet sikur nuk e ka parë kurrë diskun. Nazan përballet me térbimin e Emines e cila kërkon të hàkmerret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*