Lule të Vetmuara/ Mesude përfundon në spìtalin psìkiatrik

Mesude nuk është mirë nga gjendja mendore dhe shtrohet në një spìtal psìkiatrik. Ajo kërkon të dijë të vërtetën nga vajza e saj. Por cila do të jetë përgjigja kësaj herë e Ejlylit? Seher pòshtërohet në një mbledhje me prindërit në shkollën e Meralit. Çfarë do të ndodhë me Kaderin?   Ejlyl përlòtet kur e sheh të ëmën në gjendje shumë të kéqe. Mesude kërkon të dijë të vërtetën por Ejlyl nuk i tregon asgjë. Ejlyl është e pashpresë dhe vendos mos ta dénoncojë Kemalin.

Seher shkon në mbledhjen me prindër në shkollën e Meralit. Nazan e pòshtëron Seherin para të gjitha grave duke treguar çfarë ajo punonte dikur. Feride i del në mbrojtje Seherit. Gynej prezanton Songylin me nënën e tij por kjo e fundit as nuk ia hedh sytë Songylit. Songyl zìhet me Merven. Nëna e Gynejit habitet nga sjellja e Songylit dhe urdhëron të birin mos ta sjellë në shtëpi.  Meral është shumë krenare me nënën e saj dhe ia tregon këtë të gjithë shoqeve.

Ejlyl viziton të ëmën në spìtal dhe i tregon se e ka génjyer në mënyrë që ajo të qetësohet. Kemal vazhdon ta kércënojë Nazanin. Banu nxehet kur mëson se Sedati do e çojë vajzën e tyre në Amerikë dhe ia nxjerr të gjithë inatin Kaderit.   Kader përfundon në spital pa ndjenja. Mesude mëson se Nazan ndodhej në shtëpinë e saj ditën kur ndodhi incidenti por Nazan e mohon. Nazan kércënon Kemalin se do e dénoncojë në polìci për natën kur tentoi të përdhùnonte Ejlylin.  Kaderi bie nga shkallët dhe dërgohet menjëherë për në spìtal.

Kader përfundon pa ndjenja dhe në rrezìk për jetën. A do mund të shpëtojë ajo? Polìcia dyshon mbi Banunë dhe e merr atë në komìsariat. Merali do të hàkmerret ndaj Merves, Alajnas dhe Defnes që u tallën me Seherin. Vajzat mërziten shumë kur mësojnë vendimin e konviktit që do i ndajë ato në vende të ndryshme, dhe vendosin që të bëjnë çdo gjë që të qëndrojnë ende të bashkuara. Kaderi pëson shòk kur kap befasisht Banunë me Ekremin, por nuk e flet me askënd. Polìcia mbërrin në derën e Nazanit pasi kjo e fundit nuk i jep atij paratë që i ka kërkuar.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*