Lule të Vetmuara/ Mesude ndàhet përfundimisht nga Kemali

Ejlyli dëshiron ta bindë nënën e saj për çfarë bën Kemali dhe e dërgon atë në një vizitë me Nazanin. Kemali, i cili nuk e mori seriozisht kërkesën e Mesudesë për dìvorc, përballet me urdhrin e gjykatës për ndalesë afrimi. Defne dhe Serkan të cilën mësojnë se Nazan i ka treguar Mesudesë ato që ka parë, vendsin të shkojnë për vizitë në bùrg tek Nazani dhe i dërgojnë mesazh.

Ejlyl mendon që nëna saj do bindet pas të vërtetave që ka mësuar në bisedën që konsumoi me Nazanin.  Mesude, e cila ka mbetur mes Ejlylit dhe Kemalit, merr një vendim që do i habisë të gjithë. Ekremi bràktiset nga e shoqja, ndaj Banusë i rriten shpresat sërish. Dìvorci i prindërve të Gynejit, do e vërë atë kundra Kaderit. Kështu, Songyli mbetet mes shoqës së saj më të mirë dhe të dashurit të saj. Megjithatë, Ekremi vihet pas gruas së tij për t’i fituar zemrën sërish. Kaderi kërkon t’i bëhet pengesë Banusë pasi i vjen shumë tùrp nga ato që nëna saj ka bërë.

Gynej mëson se Ekrem dhe Banu kanë një lídhje të fshehtë. Ai zhgénjehet kur mëson që Songyl e dinte këtë dhe vendos të ndàhet. Bashkëshortja e Ekremit pasi mëson lidhjen e tij të fshehtë kërkon dívorcin. Ky vendim i jep shpresë Banus. Songyl vihet në një zgjedhje të vështirë mes Gynejit dhe Kaderit. Mesude pasi kupton fytyrën e vërtetë të Kemalit vendos të ndàhet nga ai.

Por ky i fundit nuk pranon dhe vendos t’ja vështirësojë jetën. Ejlyl mëson se Nazan ka parë gjithçka kur Kemal tentoi ta pérdhùnonte. Ajo vendos të përballë të ëmën me fakte. Kemal kur e mëson këtë shàntazhon Nazanin që të mos tregojë. Mesude e vendosur midis Kemalit dhe Ejlylit, merr një vendim që do i shòkojë të gjithë. Çfarë do të vendoset në gjyq për Nazanin? Na mbetet ta mësojmë me episodet e reja çdo pasdite në TV Klan ora 16:10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*