Lule të Vetmuara/ Mesude merr diskun nga Kemali dhe ja jep Ejlylit

Mesude arrin të marrë diskun nga Kemali dhe ja dorëzon atë Ejlylit. A do të mundet ajo të shohë se çfarë fshihet brenda tij? Çfarë do të ndodhë mes Ekrem dhe Banu? Si do të shkojë gjyqi i Seherit?  Mesude deh Kemalin dhe i merr diskun. Banu kërcënon Ekremin se do tregojë gjithçka për lidhjen e tyre.

Ekrem gòdet Banun dhe e paralajmëron të qëndrojë larg familjes së tij. Kader detyrohet t’i lajë rrobat në tualetin e shkollës pasi në jétimore nuk ka më ujë. Ajo kàpet màt nga Alejna dhe Merve. Merve merr kanotjeren e Kaderit dhe tàllet me të në mes të shkollës. Xhenk ndalon Merven ndërsa Toprak shuan shérrin mes tyre.

Merve dhe Alejna detyrohen t’i kërkojnë falje Kaderit. Kemal dhe Nazan takohen për të shkémbyer diskun me paratë. Kemal i jep Nazanit diskun e gabuar pa e ditur se të vërtetin e ka Mesude. Nazan xhindoset dhe kércënon Kemalin. Kader mëson se Ekrem ka rràhur Banun.

Mesude i jep Ejlylit diskun. Gjykata e lë në bùrg Seherin. Meral i lutet gjykatësit të ndryshojë vendimin dhe merr fajin përsipër. Seherin e çojnë në bùrg. Kemal i bën présion Mesudes që t’i japë diskun. Mesude i tregon se ia ka dhënë Ejlylit. Nazan shkon tek Emine dhe i thotë se vràsësi i Gokhanit është Kemali. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*