Lule të Vetmuara/ Mesude lind por ajo kërkon dèshpèrimisht babain e djalit të saj

Mesude lind por ajo kërkon dèshpèrimisht babain e djalit të saj. Ejlyl nga ana tjetër vazhdon të ndihet e traùmatizùar sa herë përmendet emri i Kemalit. Çfarë po ndodh mes Ferides dhe Toprakut? Çfarë do të thuhet mes Defnes dhe Serkanit? A do të mund të zbùlohet sèkreti i vajzave?

Shoku i Kemalit kapet nga pòlicia. Mesude shqetësohet pasi Kemali është zhdùkur. Toprak bëhet xhelòz pasi gjen në shtëpi Feriden me ish të fejuarin e saj. Feride sqaron Toprakun që ai të mos keqkuptohet. Dikush ka gjetur thíkën në makinën e Kemalit dhe ia jep Mesudes.

Mesude dyshon se dikush ka plágosur Kemalin me thíkë. Ejlyl fshin shenjat e gishtërinjëve nga thíka përpara se t’ja dorëzojë polícísë por dikush e sheh. Meral sheh shenja gjáku në oborrin e jetímores dhe thërret vajzat e tjera. Songyl arrin ta fshehë shenjën para se të tjerët ta shohin.

Mesude i kërkon Ejlylit të kthehet në shtëpi derisa Kemal të rikthehet. Meral máshtron Ejlylin për të mësuar çfarë fsheh. Ejlyl bie në grackën e Meralit por Songyl e shpëton në kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*