Lule të Vetmuara/ Mesude e mohon Ejlylin si vajzën e saj

Defne përgatit një plan djállëzor për vajzat e jetimòres dhe i pòshtëron ato. Kader i shpëton jetën motrës së saj por e ëma e keqkupton. Nazan bën një marrëveshje me Kemalin në mënyrë që të heq qafe Ejlylin.

Babai i ka lënë Xhemres një shumë të madhe parash por Nazan dhe Nefik i mbajnë për vete. Ejlyl bën një plan dhe vendos t’ja tregojë me prova Mesudes ngacmimet e Kemalit.

Plani i Ejlylit dështòn sepse Kemal zbulon gjithçka. Mesude e mohon Ejlylin si vajzën e saj. Neriman vendos t’ja japë Kaderin një çifti mashtruesish. Kader hákmerret ndaj të ëmës duke i bërë keq motrës së saj.

Banu merr një lajm trònditës për të bijën. Një djalë i ri vjen në serial. Çfarë lidhje ka ai me Xhemren? Na mbetet ta mësojmë në episodet e reja në TV Klan çdo pasdite ora 16:05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*