Lule të Vetmuara/ Mesude do zbulojë çfarë fsheh Kemali

Si do të jetë përballja mes Seher dhe Meral? A do të mundet kjo e fundit të falë nënën e saj? Seher e déshpëruar i rréfen Ferides historinë e jetës së saj. A do të mundet Mesude të zbulojë çfarë fsheh Kemali? Defne dhe Xhemre do të pérballen me njëra-tjetrën. Songyl turpërohet para nënës së Gynejit duke i shitur në rrugë asaj një sanduiç. Meral vjen në vete pasi hùmbi ndjenjat. Ajo është e trondìtur nga e vërteta që ka mësuar për nënën e saj.

Seher shkon në konvikt dhe përballet me Nerimanin. Kjo e fundit e pérzë Seherin kur e sheh të transformuar në pamje. Mesude e kap Kemalin duke ndërruar kartat e telefonit dhe dyshòn se ai flet me dikë tjetër. Meral rikthehet në konvikt dhe përballet me të ëmën. Meral e fëllìq të ëmën para shoqeve dhe i tregon atyre punën që bën ajo. Mesude arrin t’i marrë kartën e telefonit Kemalit dhe telefonon Nazanin.

Nazan mëson se pas shàntazheve fshihet Kemali. Seher i lutet Meralit ta falë por ajo nuk pranon. Vajzat i kërkojnë Meralit të tregohet e arsyeshme sepse nuk e dinë çfarë arsye ka pasur Seher që ka përfunduar në atë punë. Seher i tregon Ferides të shkuarën e saj të dhìmbshme. Mesude mendon se Kemal dhe Nazan kanë një lidhje të fshehtë. Nazan tani që ka mësuar të vërtetën e gënjen Mesuden.  Defne akùzon Xhemren për vdékjen e Gokhanit dhe e kércënon se do ja shkàtërrojë jetën.

Meral kërkon të marrë mbrapsht paratë e bursës për t’ja kthyer Seherit por kjo është e pamundur. Defne tregon para klasës se Xhemre bàstisi shtëpinë e saj me armë. Xhemre zìhet me Defnen dhe Serkanin. Nazan i kërkon Mesudes t’i japë diskun që fsheh Kemali. Vajzat vendosin të punojnë për të fituar para në mënyrë që të ndihmojnë Seherin për të kthyer bòrxhin. Songyl shet sanduiçë në rrugë dhe përballet me nënën e Gynejit e cila e pérçmon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*