Lule të Vetmuara/ Mesude dhe Kemal dalin para gjykatës për t’u dívorcuar

Këtë javë në serialin ‘Lule të vetmuara’ do të transmetohet:   Derisa Nazani të shfaqet, të gjitha shenjat bëjnë fajtore Xhemrenë dhe Eminenë për hùmbjen e saj. Të gjithë janë në merak teksa polícia kërkon Nazanin. Nerimani mëson se Banu nuk e ka abòrtuar fëmijën e saj, dhe kështu fillon të thurë një plan për të mos u marrë edhe me një fëmijë tjetër.   Gynej fillon të përjetojë vështirësitë e para të jetës, tashmë që është ndarë nga familja tij.

Emel kàpet nga Mesudeja teksa sajon génjeshtra për të mos takuar Xhemrenë me vajzat.  Xhemre, e cila nuk e ka ndarë të vërtetën me askënd, në pànik e sipër është gati të përgatisë fundin e saj. Nazan është gjallë dhe e mbýllur në një shtëpi të bràktisur. Prapa kësaj fshíhet Emel e cila po zbaton planin e saj për të çméndur Xhemrenë. Nga ana tjetër Xhemre fàjëson veten për zhdùkjen e Nazanit dhe vazhdon të drògohet nga halla e saj. Ajo vendos të dòrëzohet në políci dhe deklaron se ka vràrë Nazanin.

Feride dhe vajzat nisin të dyshòjnë se Emel i ka bërë diçka Xhemres. Nazan arrin të shpëtojë dhe bashkohet me fëmijët e saj. Banu dhe Selin fillojnë të kenë mosmarrëveshje. Selin i bën Banusë një propozim të cilin nuk mund ta réfuzojë dot. Nazani pretendon të merret vendimi për të si e pafàjshme duke màshtruar gjykatën. Mesude dhe Kemal dalin para gjykatës për t’u divorcuar. Ai  pranon dívorcin nga Mesudeja, fillon t’i vihet nga pas Nezihesë.

Gynej thërret Songulin në një darkë familjare, për ta afruar atë më tepër me familjen e tij.  Vajzat janë shumë të shqétësuara për Xhemrenë e cila po hyn çdo ditë e më shumë në déprésion. Emelin bën një plan të fríkshëm mbi Xhemrenë.   Ejlyl tani ka shpresë se mund të kthehet në shtëpi. Banusë i prishen planet e të ardhmes me Ekremin dhe ia lë përgjegjësinë Kaderit. Vajzat vendosin të shpëtojnë Xhemren nga kthétrat e Emelit. A do të munden ato të shpëtojnë shoqen e tyre? Na mbetet ta mësojnë këtë javë me episodet e reja çdo pasdite ora 16:10 në TV Klan.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*