Lule të Vetmuara/ Meralin e pret një surprizë e pakëndshme nga Xhenk…

Gokhan mëson se Defne në të vërtetë e ka vjédhur varësen që i dha hua atij. Çfarë do të ndodhë me Kemalin në bùrg? Zejno dhe Xhemre kalojnë kohë të bukur sëbashku. Çfarë do të ndodhë me tezgën e Songylit? Meralin e pret një surprizë e pakëndshme nga Xhenk…Feride e bind Nerimanin të mos e pérjashtojë nga puna Seherin.

Gokhan vendos t’i tregojë të vërtetën Nazanit por Defne e ndalon me frìkën se e ëma nuk do i lërë më të takohen. Kemalin e keqtrajtojnë në bùrg. Ai bëhet dëshmitar i një vràsje nga shokët e qelisë. Gynejit i prishen planet për të puthur Songylin gjatë shfaqjes teatrale. Kader dhe Meral vihen kundër njëra-tjetrës për Xhenkun.Image may contain: 2 people, text

Ejlyl fton shoqet në shtëpinë e saj. Mesude i dëgjon duke biseduar për Kermalin por vajzat e mohojnë. Shokët i hapin sytë Xhenkut duke i thënë se Meral po e përdor po ai nuk u beson. Xhenk vendos t’i tregojë shokëve që Meral e ka seriozisht me të. Toprak vazhdon bëhet xheloz për Feridenë dhe fillon t’i kontrollojë telefonin e ta ndjékë pas.

Songylit i hapen probleme në treg pasi një grua e dénoncon.  Polìcia i sékuéstron mallin Songylit. Meral shkon në shtëpinë e Xhenkut për përballet me shokët e tij. Ajo largohet e lénduar dhe gjen mbështetje tek Seheri. Zejno është kurioze të shohë shtëpinë ku jetonte i ati. Ajo dhe Xhemre futen fshehurazi në shtëpinë e vjetër.Image may contain: 1 person, standing, ocean and outdoor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*