Lule të Vetmuara/ Merali liron Mertin nga akùzat

Merali dhe Merti do përbàllen ndàj njëri-tjetrit në gjýq, për çështjen që Merali i ka hapur pasi ai téntoi të abùzonte me të séksùalisht. Teksa ndodhen në prítje, nëna e Mertit shkon pranë Meralit. Ajo i thotë se kjo do u mbésë njòllë për gjithë jetën secilit, dhe kështu edhe vetë Meralit do i mbýllen rrugët e jetës. Kjo e fundit bíndet dhe në gjýq, dëshmon se Merti është i pafàjshëm.

Nga ana tjetër, Zehra dhe Selini kanë mblédhur fòrcat e tyre për të ndàrë Gynejin nga Songyli. Selini është ofruar e gatshme që në këmbím të këtij mísíoni me kaq rëndësi, ajo t’i japë Zehrës një shumë të madhe parash. Plani i tyre, është që të gjejnë gazetën ku shkruhet se Songyli me shoqet e saj janë kàpur për prostítucíon, dhe kështu Sadullahu do mësojë gjithë ngjàrjen e do e làrgojë të bijën nga Gyneji.

Sakaq, gjéndja e Mesudesë ka filluar të ketë përmirësime të mëdha. Ajo e ndjén veten më të fòrtë dhe për më tepër, mblédh të gjitha fòrcat për të shpëtuar nga Kemali të bijën e saj, Ejlylin. Ajo nuk i tregon shénjat e pérmirésimit kur ka pranë vetes Kemalin, në mënyrë që ai të mos e démtojë shëndetin e saj. Mesude e mbàn këtë të fshéhtë për t’i surprízuar.

Ndërkohë, ekonomia e Nazanit është rénduar shumë. Ajo nuk arrin të plotësojë as nevojat dhe as tekat e Defnesë, gjë e cila e mùndon shumë. Së fundmi, ajo arrin të punojë edhe pastruese në shtëpitë e të pasurve, ashtu siç dikur Mesudeja punonte për të. Ajo rastiset me Sadullahun, i cili shòkohet shumë nga ajo që shikon. Gjatë kësaj kohe, Defne vazhdon të kërkojë informata për prindërit biologjikë, por më kòt. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*