Lule të Vetmuara/Merali lírohet nga bùrgù

Ali gjén Songylin duke qàrë në shkallët e shtëpisë së tij, teksa ajo prét ardhjen e Feridesë në shtëpi. Duke mos e lénë dot vetëm, e fton të présë lart në shtëpi, ku dhe menjëherë telefonon fshéhurazi Ejlylin. Kjo e fùndit, mëson se ku ndòdhet Songyli dhe së bashku me Gynejin, shkojnë në shtëpinë e Alisë. Ejlyli arrin të màrrë çelësat fshéhurazi dhe të mbyllë brenda në shtëpi Gynejin dhe Songylin duke u bérë të qartë që dera nuk do u hàpet nëse ato të dy nuk do pàjtohen.

Gjatë kohës që Gynej dhe Songyli mùndohen të sqàrohen dhe të pàjtohen brenda në shtëpi, Ali ndàn me Ejlylin dýshimet që ka mbi Ezhderin dhe Maxhidenë. Detajisht, i trégon se Ezhderi ka ndíkuar shumë me videon që ka rrégjístruar në pòlíci dhe Maxhideja mbànte dhe përdorte të njëjtën ilàç që i është gjétur Meralit në përgjigjet e ànàlizave të gjàkut. Megjithatë, ende nuk mùnd ta ketë shumë të qàrtë çéshtjen. Për atë çéshtje, Merali fùtet në bùrg, ku déshpérimisht kalon natën e parë.

Ndërkohë, brenda në shtëpinë e Alisë, Songyli shpréh çdo gjë me Gynejin dhe ai i prémton se çdo gjë do rrégullohet dhe do ia dàlin mbanë, mjàfton që të mos jetojnë në një shtëpi me Zehrën. Këtë làjm, ia përcjéll vetë Gyneji Zehrës të nesërmen në mëngjes, duke i tréguar se kanë véndosur të zhvéndosen. Fillimisht Zehra mendon se do shkojnë sërish të gjithë në shtëpinë e Selinit, ndàj, névrikoset dhe bén skéna kur mëson se për çfarë e ka fjalën Gyneji. Pavàrësisht çdo gjéje, Songyli dhe Gyneji nuk héqin dorë.

Sakaq, Merali takohet me avòkatin herët në mëngjes, i cili i trégon se ka arrítur t’i màrrë një apròvim ku kérkohet léja që çéshtja të ndíqet në gjéndje të lírë. Ajo shkon në shtëpi, ku gjén Maxhiden dhe Harikën duke i kòntrolluar të gjitha raftet e dhomës së saj. Nga ana tjetër, po atë mëngjes, Ejlyli dhe Xhemreja shòkòhen nga pafýtyrësia e zonjës Neriman, e cila u sjéll para duarve një letër ku është shënuar gjòba që do i jépet Kaderit për mospàraqítjen e saj në jétímore, pa màrrë aspàk parasysh që ajo është shpàllur e hùmbur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*