Lule të Vetmuara/ Meral vihet në ndjékjë të vràsësit të nënës së saj

Si do t’i shkojë Gynejit dita e parë e punës? Meral nuk mùndet ta durojë dot hùmbjen e nënës pasi e kishte gjetur me shumë vite vònesë, ndaj vihet në ndjékje të vràsësit të saj. Pas gjithë atyre përndjékjeve dhe kërkimeve çfarë do të zbulojë ajo? Ku ndodhet në të vërtetë Nazani?

Si qëndron e vërteta e zhdùkjes së saj në mënyrë aq të papritur? Sakaq, nga ana tjetër, Xhemre vazhdon të drògohet nga halla e saj, në mënyrë të mjérueshme. Për të gjithë vajzat dhe djemtë, véshtirësitë nuk do ndàlohen. Kësaj here bëhet fjalë për Gynejin. Dita e parë e punës nuk shkon dhe aq mirë për të.

Ai grùshton një klient pas një zënke gjë që i kùshton edhe heqjen nga puna. Xhenk fton Kaderin për të dalë së bashku por ajo nuk pranon. Serkan akùzon Kemalin se ka rrémbyer Nazanin. Meral pérballet me vràsësin e Seherit dhe e ndjék nga pas. Ajo plànifikon të hàkmerret për vràsjen e nënës së saj. Xhemre vazhdon të fàjësojë veten dhe nuk mban mend asgjë.

Nazan është gjallë. Emel e ka mbyllur në një shtëpi të braktisur. Gjithçka ka qenë pjesë e plànit të Emelit. Gynej detyrohet të kthehet në shtëpi. Ejlyl kujdeset për Serkanin dhe Defnen gjatë kohës që Nazan është zhdùkur. Xhemre vendos t’i tregojë të vërtetën Serkanit për nënën e tij por Emel e ndalon. Ajo vazhdon të drògojë Xhemrenë për të zbatuar plànin e saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*