Lule të Vetmuara/ Meral rrezikon të përjashtohet nga shkolla…

Kemal rikthehet në shtëpi dhe Mesude kujdeset për të. Meral merr një dhuratë të bukur nga nëna e saj. Në shkollë do të plasë një sherr i madh. Cila do të jetë arsyeja? Ejlyl vazhdon të vuajë nga nëna e saj. Çfarë do të bëjë Mesude kësaj here? Meral rrézikon të pérjashtohet nga shkolla…

Merve vjédh letrat ku vajzat e konvìktit kanë shkruar historitë e tyre të jetës. Merve dhe Alejna i lexojnë letrat para të gjithëve. Në shkollë bëhet shérr dhe Ejlyl gòdet me shùplakë Alejnën. Toprak ndihet fajtor që i kërkoi nxënësve të shkruanin letra. Feride e siguron Toprakun se ai është i pafajshëm dhe i kërkon që edhe ata të bëjnë të njëjtën gjë.Image may contain: 4 people, people standing and outdoor

Vajzat ankohen tek Nerimani për mungesën e kaloriferëve në kònvikt por Neriman nuk e merr aspak parasysh kërkesën e tyre. Seher i dhuron një telefon të ri Meralit. Meral dyshon se telefonin ia dhuruar nëna e saj. Xhemre, Ejlyl, Songyl dhe Kader arrijnë të marrin nota të mira në matematikë.

Meral është e vetmja që nuk kalon dhe ka frikë se do të ngelë. Songyl vendos t’i punojë një rreng Nerimanit për ta detyruar që të ndezë kaloriferët. Seher merr një shtëpi të re dhe vendos t’i tregojë Meralit se është nëna e saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*