Lule të Vetmuara/ Meral rikthehet përsëri tek nëna e saj…

Si është gjëndja psikologjike e Xhemresë? Feride shkon të takojë Seherin për të kuptuar arsyen e bràktisjes së Meralit. Kemal shkon të takojë te shkolla e Ejlylit dhe i tregon se tashmë ai është i pasur dhe mund ta mbulojë atë me para. Nazan vazhdon të marrë shàntazhe nga Kemal. Meral rikthehet përsëri tek nëna e saj…

Mesude bëhet xhéloze kur e sheh Kemalin të veshur modern. Vajzat shqetësohen për gjendjen e Meralit. Xhemre vazhdon të shohë halucìnacìone. Feride takon Seherin për të mësuar arsyen e bràktisjes së Meralit. Seher nuk pranon të tregojë arsyen e vërtetë dhe refuzon të bisedojë me Feriden.

Ejlyl dhe vajzat nxéhen me Kemalin dhe e pérzënë. Xhemre falenderon Defnen që e bindi Nazanin të tërheqë dénoncimin. Mesude i tregon Nazanit se Kemal sheh diçka në kompjuter dhe kërkon mendimin e saj. Por Nazan nuk i shkon aspak mendja se Kemal mund të jetë personi që e kércénon.

Kemal i dërgon sërish mesazhe kércénimi Nazanit. Ai merr një shumë të madhe parash nga Nazani. Xhemre merr një dhuratë të cilën Gokhani e kishte porositur para se të vdìste. Ajo vendos të marrë ndihmë dhe konsultohet me një psikolog. Meral merr një ofertë për të kënduar në koncertin e shkollës. Ajo rikthehet tek nëna e saj dhe i lutet të jetojnë bashkë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*