Lule të Vetmuara/ Meral përfshihet në një shérr në shkollë…

Zejno dhe Xhemre hyjnë fshehurazi në shtëpinë e prindërve të kësaj të fundit. Si do ta përjetojë Xhemre kthimin në atë shtëpi? Mesude vazhdon të fàjësojë Ejlylin për gjithçka çfarë i ka ndodhur. Feride merr një surprizë të bukur nga Toprak. Meral përfshihet në një shérr në shkollë…

Zejno e detyron Xhemren t’i tregojë si vdìqën prindërit e saj. Feride i tregon të vërtetën Toprakut dhe pajtohen. Të nesërmen Topraku i dërgon Ferides në punë një kamion me buqeta me lule. Meralin e përqeshin në shkollë dhe e akùzojnë se është e përdalë.Image may contain: 4 people

Mes vajzave plas shérri ndërsa Defne i hedh më shumë benzinë zjàrrit. Xhenk i kërkon falje Meralit. Kjo e fundit e inàtosur merr një thìkë dhe tenton të léndojë Xhenkun. Xhenk shpëton ndërsa të gjithë mbeten të trònditur nga kjo ngjarje.

Mesude takon Kemalin në bùrg dhe e gjen në një gjendje të dëshpëruar.  Gokhanin e vret ndërgjegjja dhe mendon të tregojë të vërtetën. Ejlyl i kërkon Gokhanit të mos e ndërmarrë një veprim të tillë dhe i tregon se ajo ka kaluar shumë të këqija prej Kemalit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*