Lule të Vetmuara/ Meral përballet me nënën e saj

Mesude e gatshme për të shlyer bòrxhin e të bijës shkon të përballet me Nazanin. Ndërkohë Serkan mëson arsyen e vertetë që Ejlyl është ndàrë nga ai. Çfarë do të bëjë ai për tu pajtuar me vajzën që dashuron? Cila është arsyeja e vizitës së Defnesë në jétimore? Meral përballet me nënën e saj…

Xhemre i tregon Gokhanit se e tërhoqi pàdinë ndaj Burakut. Gokhan nxéhet me veprimin e Xhemres dhe Defne i largon ata më shumë nga njëri-tjetri. Serkan mëson se Ejlyl u ndà nga ai për faj të Nazanit. Mesude i kërkon Nazanit ta punësojë si pastruese për të larë bòrxhin e Ejlylit. Serkan futet pa leje në jétimore vetëm për të takuar Ejlylin.Image result for kirgin cicekler 17 bolum

Ai pajtohet me Ejlylin dhe i shpreh dashurinë para vajzave të jétimores. Gazetat shkruajnë për Meralin dhe faktin që ajo është jétime. Meral e përjeton kéq por Feride i tregon se me këtë ajo do t’i japë shpresë shumë vajzave për të ndjékur ëndrrat e tyre.

Defne shkon në jétimore dhe viziton Xhemren për ta pyetur rreth Gokhanit. Serkan dhe Ejlyl dalin së bashku por Kemal nuk i lë të qetë. Meral përballet me nënën e saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*