Lule të Vetmuara/ Meral ndodhet në rrézik…

Mesude do të marrë një surprizë nga Kemal. Cili është qëllimi i tij? Çfarë do të kërkojë Banu kësaj here nga Selen? Ejlyl e lumtur përgatitet për të lënë jetímoren dhe për tu kthýer pranë nënës së saj. Por sa do të zgjasë kjo lumturi? Meral ndodhet në rrézik…Kemal nuk ndalet derisa t’i fitojë sërish zemrën Mesudes.

Emel kércénon vajzat e jétimorés për të mësuar vendndodhjen e Xhemres. Gynej vazhdon të bëhet xhéloz për miqësinë e Songylit me Mertin. Banu përfundon pa para dhe pa asnjë rrugé zgjidhje. Ajo kërkon ndihmën e Nerimanit ndërsa Selin e vë me shpatulla pas murit. Kemal surprizon Mesuden me një fustan nusërise. Mesude pranon të martohet sërish me Kemalin dhe vishet nuse.

Meral tenton të vràsë Ihsanin por nuk ia del dot. Ajo ndodhet në rrézik për jetën. Ejlyl e lumtur bëhet gati për tu larguar nga jetímorja por nuk e di se çfarë e prét. Mesude dhe Kemal shkojnë në jétimore të veshur nuse e dhëndër. Ejlyl trònditet kur sheh nënën e saj sërish me Kemalin. Ajo e lénduar i përzë nga jetímòrja.

Xhemre zbùlon se Emel e ka fùtur në kùrth duke e çméndur për t’i marrë pasurinë. Kemal i cili i hùmb shanset për t’u martuar me Nezihen kërkon të rikthehet me Mesuden. Kjo e fundit nuk e pranon Kemalin në shtëpi dhe i thotë Ejlylit që të rikthehet të jetojë me të. Ejlyl vendos të ngréjë pàdi kundër Kemalit por me fríkën se çfarë do të bëjë Mesudeja kur ta mësojë këtë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*