Lule të Vetmuara/ Meral dhe Seher kthehen për të shpëtuar Songylin

Meral dhe Seher kthehen për të shpëtuar Songylin nga duart e Abazit. Ndërkohë Kader ka siguruar nga mamaja e saj paratë për shpëtimin e shoqës së saj. Songyl bashkë me vajzën tjetër të rrémbyer tentojnë të arràtisen. Çfarë do të ndodhë me Abazin? A do të mund të shpëtojë Songyl? Meral dhe Seher kthehen në Stamboll për të shpétuar Songylin. a do mund ta shpëtojnë ato?

Meral bashkohet me vajzat teksa Kader i jep Seherit paratë për të shpëtuar nga Abazi. Gynejit i vjen kéq ta dërgojë Seherin tek Abazi dhe ndërron mendje rrugës.  Seher e bind Gynejin se asaj nuk do t’i ndodhë asgjë dhe nuk ka aspak frìkë. Songyl arrin të dalë nga vendi ku mbahet peng së bashku me vajzën tjetër. Ato vrapojnë nëpër pyll të frìkësuara. Roja i Abazit arrin ta gjejë Songylin.

Seher shkon së bashku me Toprakun për takuar Abazin.  Abaz kércënon Seherin dhe Toprakun me àrmë. Polìcia mbërrin në vendngjarje dhe arréston Abazin me njerëzit e tij. Abaz jep urdhër që Songyl të vrìtet. Gynej çmendet kur mëson se Songylin mund ta kenë vràrë. Songyl shpëton falë polìcisë. Vajzat gëzohen kur mësojnë se ajo është gjallë. Songyl bashkohet me Gynejin.

Për Ejlylin edhe Serkani mundohet t’i fitojë zemrën për të qenë si dikur bashkë. Sakaq, vetë Ejlyli për të shpëtuar një herë e mirë nga Kemali merr një vendim pa e menduar gjatë, të cilin nuk e flet me askënd. Banu e cila nuk arrin dot të shohë vajzën e saj të vogël mban përgjegjëse Kaderin për situatën e pazgjidhshme në të cilën ndodhet. Pas kësaj ngjarjeje, mes raportit nënë bijë fillojnë shkëndija mosmarrëveshjeje. Kaderi mbetet nën një rrezik shumë serioz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*