Lule të Vetmuara/ Màfia është vënë pas Songylit dhe Meralit

Si do të shkojë séanca e parë gjýqësore e Ejlylit dhe Kemalit? Anën e kujt do të mbàjë Mesude? Màfia është vënë pas Songylit dhe Meralit. A do të munden t’i gjejnë dot ata? Feride fillon përgatitjet e dasmës së saj. Kemal bën deklarata të pavërteta në gjýkatë. Kjo gjë acàron tej maset vajzat. Mesude për herë të parë mbron Ejlylin dhe i kërkon Kemalit të mos i bie në qafë Ejlylit.

Të gjithë të pranishmit në gjýkatë  kthéhen kundër Kemalit. Ata e kuptojnë që ai po génjen. Gjýkata vendos që Ejlyl të marrë tràjtim nga një mjék, pasi gjendja e saj shpirtërore dhe méntale është e rénduar. Ejlyl shpérthen në lòt por avokatja e qetëson. Kemal përbàllet me gazetarët përpara gjykàtës dhe deklaron se është i pafàjshëm. Vajzat e jétimores sùlmojnë Kemalin teksa mediat filmojnë skenën.  

Nëna e Toprakut ndryshon mendim për Feriden dhe i thotë se Toprak është me fat. që e ka zgjdhur atë. Kemal i lutet Mesudes të bindi Ejlylin të tërhéqë dénoncímin me fríkën se në bùrg do e  kéqtràjtojnë dhe do e vràsin. Màfia është vënë pas Songylit dhe Meralit. Ata kërkojnë vendndodhjen e tyre dhe Kemal vendos të përfitojë nga kjo.  Çfarë do të ndodhë me vajzat?

Feride fillon përgatitjet për fejesën. Ajo tashmë është më shumë se e lumtur pasi më në fund dashuria e saj me Toprakun po finalizohet. Kemal e kupton që vajzat janë në telashe. Ai përfiton nga rasti dhe shkon në vend dhe kércénon Meralin. Duke rënë në gràckën e bàndës që prezantuan veten si regjisor, Defne është në pràg të vetëvràsjes. Çfarë do ndodhë me Defnen? Na mbetet ta mësojmë në episodin e ri të hënën ora 16:10 në TV Klan…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*