Lule të Vetmuara/ Kemali ténton të mbýsë Xhemrenë dhe Serkanin

Xhemre nuk mund të qëndrojë më në konvikt, pa bërë asgjë. Ajo nuk e pranon që të qëndrojë duarkrýq ndërkohë që Ejlyli rrezíkon jetën. Për këtë arsye, ajo merr fshéhurazi çelësat e mësues Toprakut. Sapo gjen momentin, ajo shkon pranë shtëpisë së tyre, u merr motorin dhe largohet me idenë që të qëndrojë në ndjékje të Kemalit. Duke qenë në një lagje me Kemalin, Xhemrenë e shikon Serkani.

Ai i bashkohet Xhemresë dhe të dy së bashku i shkojnë nga pas Kemalit. Ndërkohë Topraku vëren që nuk e ka motorin. Paksa të paníkosur, të dy mendojnë të telefonojnë vajzat. Kështu, Merali dhe Kaderi kuptojnë që largimi i paprítur i Xhemresë ka qenë i lídhur me motorin. Ato i vihen në kërkim, por më kòt. Sakaq, Kemali kupton se Xhemreja dhe Serkani po e ndjékin me motorr.

Kemali ndalon në një vend, fillon të zíhet me grùshte me të rinjtë, derisa i afron pranë një gròpe të madhe të rrezíkshme, duke ndézur makinerinë që do u léshojë llàç mbí gròpe. Ato rrezíkojnë jetën e tyre pasi dalja që aty është e pamùndur. Megjithatë, Serkani gjen një mënyrë dhe del sa është në kohë. Ai del në rrugë të kërkojë ndihmë dhe së bashku me disa persona të rastësishëm, arrin të shpëtojë Xhemrenë.

Nga ana tjetër, Zehra ka menduar që po të martojë Songylin me Gynejin, do përfítojë edhe më shumë sesa po ta ndihmojë Selinin që t’i ndàjë ato. Kështu, Zehra i mbùsh mendjen Gynejit se e vetmja mënyrë për të dalë mbi situatën ku ndodhen, është pròpòzimi për martesë, dhe ai e bën. Songyli pranon të martohet fshéhurazi me Gynejin pasi Zehra i tregon se Sadullahu është i vendosur ta dërgojë familjen në Trabzon dhe ajo s’do e shohë më Gynejin. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*