Lule të Vetmuara/Kemali rrémben Ejlylin dhe Kaderin

Skena që Defne krijon me nënën e sja, Nazanin, i bën shumë të ndjeshme vajzat e tjera. Xhemreja me Ejlylin dhe shoqet pastrójnë koridorin e shkollës që Nazani të pushojë krah Serkanit. Në mbrëmje, të gjithë mblidhen në shtëpinë e Feridesë, e cila dukshëm, së bashku me Toprakun, e mbajnë Metinin si fëmijën e tyre. Nuk kalon shumë kohë dhe të gjithë largóhen. Në shtëpinë e Ejlylit mbetet vetëm ajo me Serkanin.

Një telefonatë do vijë në shtëpinë e Ejlylit. Ai që telefonon është Kemali por telefonatës i përgjigjet Serkani. Ai fillon ta ófendóë Kemalin, dhe Kemali atë gjithashtu, duke e akúzúar që po qëndron kaq pranë Ejlylit. Telefonata mbyllet pa thënë asgjë konkrete. Ejlyli i hâkérrehet shumë àshpër Serkanit duke e fajésuar për veprimin që bëri pasi sipas saj, ai i hoqi mundësinë e fundit për të shpétuar Byshrën nga duart e Kemalit.

Ndaj, Ejlyli e përzé Serkanin. Ky i fundit telefonon Kaderin dhe i tregon se çfarë ndodhi, vetëm që njëra prej tyre të shkojë e të mos e lejë vetëm Ejlylin. Kaderi niset menjëherë por harrón të lajmërojë shoqet. Ajo nuk i hiqet Ejlylit, sado që Ejlyli e urdhéron të largohet pasi është e rrezíkshme të takojnë Kemalin. Kështu, të dyja përfundojnë në dúart e Kemalit, i cili nuk e lë as Kaderin tashmë të ikë.

Kemali detyrón Ejlylin ta lídhë Kaderin teksa u mban atyre ármén mbi kokë. Byshra shpétón dhe largohet që aty, duke vënë në këmbím të saj Kaderin dhe Ejlylin. A do arrijnë ato të shpëtójnë? Nga ana tjetër, Zehra mendon të jetojë në kurriz të Songylit. Në mes të natës, ajo u troket në derë, i kritikón që nuk mendojnë për beben e saj në bark, dhe u merr paraté e fundit që u kanë mbetur në xhep.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*