Lule të Vetmuara/ Kemali ia hedh sërish Nazanit

Ejlyli është gjatë gjithë kohës e meràkosur nga të papríturat që mund ti vijnë nga Kemali. Ajo diskuton me shoqet e saj se si mund të shpëtojnë nga Kemali por të gjitha vetë janë të fríkësuara njësoj si shoqja e tyre, Ejlyli. Kjo e fundit shkon në shtëpinë e nënës së saj për të takuar të motrën. Derën ia hap Kemali dhe ajo shòkohet. Menjëherë ai fillon ti përgénjéshtrojë të gjitha lígësítë që ka bërë.

Nga ana tjetër Kemali i vihet nga pas Nazanit dhe zbùlon vendin se ku po mbàhet i fshéhur Defneja. Si të gjitha herët e tjera ai shfrýtëzon një tjetër rast për të zhvàtur para. Duke kércénuar Nazanin, ai e lë të dijë se është në dijeni të vendit ku po mbàhet Defneja si e arràtisur, por në vend që ta pàdisë, ai zgjedh ta ndihmojë që të arràtiset, në kémbim të një shumë të madhe parash.

Veprimet e dýshímta të Nazanit dhe làrgími aq i paprítur i Defnesë bíe në sy të Serkanit. Për më tepër ai i flasin edhe vajzat në shkollë të cilat janë në dijeni se si qendron e vërteta mes Defnesë dhe Xhemresë. Ai vihet nga pàs, fshéhurazi. Tashmë Serkani është mëse i bindur se diçka po i fshéhin, ndàj i duhet ta zbùlojë vetë. Në momentin e duhur ai arrin të shikojë nënën dhe motrën e tij teksa takohen.

Me ato që ka arritur të kuptojë vetë dhe më rrëfimin e Nazanit dhe Defnesë, Serkani bindet se ajo se çfarë po bëjnë është krím dhe nuk duhet fshéhur nga polícia por duhet denòncùar. Motra e tij Defne, shprehet se do preferonte vdékjen para se të përfùndonte në bUrg. I detyruar, Serkani i lë të largohen me qéllimin për tu arràtisur. Nazani këtë plan e ka bërë duke i besuar Kemalit por nuk e di se ai e ka tràdhtuar sërish. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*