Lule të Vetmuara/ Kemali i thýen gishtin Mesudesë

Merali kalon natën e parë në bùrg edhe pse nuk bëri asgjë të kéqe përveçse mbrojti veten ndàj abùzimit që Merti téntoi t’i bënte. Kështu, ajo ndodhet në bùrg, nuk flet me askënd dhe vetëm qàn në vetmi. Në një moment, ajo e hùmbet torùan dhe shkon në banjo. Merali thýen pasqyrat në mur dhe me një copëz të vogël provon të présë damarët. Në limit, ajo shikon veten në një copëz pasqyre dhe i thérret mendjes.

Sakaq, Serkani gjen mbéshtetje tek Xhemreja, edhe pse u largua nga shtëpia vetëm për shkàk të padréjtësisë që për vite me rradhë prindërit e tij i kishin bërë Xhemresë. Kjo e fundit qëndron pranë tij, e dëgjon për çfarë i qàn zemra dhe i flet pa ndàlim për ta bíndur që të kthéhet në shtëpi. Pas shumë përpjékjeve, Xhemreja arrin ta bíndë Serkanin për t’u kthýer në shtëpi.

Nga ana tjetër, Songyli fillon të ketë probleme më tës humta dhe më të shpeshta me babanë e saj, si pasojë e zhvendosjes së Zehrës dhe Sedefit në shtëpinë e tyre. Zehra përdor taktikën negative që në prezencë të të dyve, të hiqet si një njerkë shumë e mirë që mendon vetëm për harmoninë e familjes e nga ana tjetër i tregon Songylit fytyrën e vërtetë.

Ndërkohë, Ejlyli mendon vetëm për shëndetin e të ëmës dhe mënyrës se si do ta shpëtojë atë dhe Byshren nga duart e Kemalit. Ky i fundit, tashmë e ka léshuar tërësisht veten dhe nuk ka më arsye përse të përmbàhet përsa i përket fíksímit të tij pas Ejlylit. Në teràpinë e fundit, Mesude arrin të lëvizë njërin gisht, gjë e cila tregon shénjë të madhe përmirësimi. Kemali e mëson këtë gjë dhe ia thýen asaj gishtin për të mos pasur mënyrë komunikimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*