Lule të Vetmuara/ Kemali vazhdon të tortùrojë Byshran

Ejlyli gëzohet për lumturinë e Serkanit dhe Meralit dhe ndíhet mirë për ta ndërsa për vete ka filluar të ketë shumë fríkë. Ejlyli e di se çfarë do të thotë të jesh në duart e Kemalit, por i kujton vetes se është e detyruar ta bëjë dhe të mos mendojë për veten por për Byshrën dhe Metinin. Kùrthi që ajo i ka përgatitur Kemalit, është në bashképunim me polícinë. Edhe pse plàni ishte i planífíkuar në detaje, Kemali sërish arrín të arràtiset.

Nga ana tjetër, Songlyi me shoqet dhe Gynejin ndodhen tek babai saj, Sadullahu. Ajo është shumë e shqétësuar për të dhe i qëndron pranë, por Zehra bezdíset nga Songyli vetë dhe nga të tjerët. Ajo shpesh herë u hedh fjalë për t’i detýruar të ngríhen më herët. Por, para se të ngríhen, ato màrrin një telefonatë ku Merali i thotë se detýrimisht duhet të jenë atë natë pranë saj. Songlyi nuk dëshiron të shkojë por Sadullahu insíston.

Sikur të mos mjàftonte, Sedefi u víhet atyre nga pàs, edhe pse e di veten që është shumë e tepért. Të gjithë shkojnë në lokalin ku do zhvíllohet dhe présin me padùrim daljen në skénë, por Meralin e zë paníku dhe thotë se nuk do dalë. Pranë saj shkojnë shoqet dhe arríjnë ta bíndín se duket shumë mirë dhe se duhet të dalë tashmë pasi të gjithë janë mblédhur për të. Tavolinës së tyre të këndshme i bashkohet edhe zonja Feride që nuk do ta hùmbasë atë natë.

Ndërkohë, në shtëpi, Zehra shkon të flejë ndërsa Sadullahu mbétet i vetëm në sallonin e ndénjes. Gjatë natës, ai ka nevojë të shkojë në tualet pasi nuk ndihet mirë. Me të shkuar, ai hùmbet ndjénja dhe shtríhet në tokë, i pajétë. Duke mbàjtur mendjen tek ai, edhe Songyli ngríhet më herët nga festa për të shkuar pranë të atit. Ajo thérret ambùlancén sapo e gjen të atin në atë mënyrë dhe lajmin e hídhur të hùmbjes së tij e mérr pikërisht nga ambùlancà.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*