Lule të Vetmuara/ Kemal rrémben Defnen

Meral rrézikon të pérjashtohet nga shkolla. Çfarë do të bëjë Seher për ta ndaluar këtë gjë? Zejno kërkon që të largohet nga nëna e saj dhe të jetojë në jétimore. Kemal përballet me Serkanin. Çfarë do të thuhet mes tyre? Mesude ndryshon pamjen e saj për të bërë përsëri për vete Kemalin. Por sa do ja dalë ajo? Zejno kërkon ndihmën e Ferides për tu strehuar në konviktin e jétimores.

Ferideja nuk e pranon Zejnon në konvikt duke qenë se ajo e ka nënën e saj. Kemal rrémben Defnen. Kemal kërkon të dijë kush i vòdhi bizhuteritë dhe Defne ia lë fajin Ejlylit. Kemal shkon në shtëpinë e Nazanit dhe akùzon Serkanin se në bashkëpunim me Ejlylin i ngritën kùrth. Serkan zìhet me Kemalin dhe ky i fundit e kércénon. Ejlyl shqetësohet kur mëson se Kemal kërkon të hàkmerret.

Seher kërkon para hua nga pronari i lokalit për të paguar bursën e Meralit. Toprak dyshon se Feride po i fsheh diçka. Feride i tregon se ka marrë një kredi për të paguar faturën në konvikt. Defne i tregon Gokhanit se Xhemre dashuron Serkanin. Serkan dhe Gokhan përplàsen me fjalë me njëri-tjetrin. Serkan àkuzon Gokhanin për këtë që po ndodh dhe ky i fundit oféndohet. Xhemre mbron Gokhanin por léndon Ejlylin me fjalët e saj.

Mesude vendos të ndryshojë pamjen për t’i rënë në sy Kemalit. Ajo i lutet të kthehet në shtëpi por Kemal nuk pranon duke bërë shkàktare Ejlylin. Zejno përgatit një plan për të hequr qafe nënën e saj. Songyl dhe Kader màskohen si babagjyshe dhe shesin tollumbaca për të fituar para. Gynej dhe Xhenk përballen me vajzat dhe qeshin me to. Seher i bën një kuti me dhurata Meralit dhe e gëzon pa masë. Meral dyshon se nëna e saj ia dërgon dhuratat.Image may contain: 1 person, text and outdoor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*