Lule të Vetmuara/ Kemal përfundon në prànga…

Nexhmi ndodhet në rrézik. Te kush do të kërkojë ndihmë Gokhan për të shpëtuar babain e tij nga borxhlinjte? Mesude akùzohet për vjédhje nga Nazan. Kush fshihet pas kësaj? A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Xhemresë dhe motrës së saj? Kemal përfundon në prànga…Meral rrézikon të ngelet pa bursë dhe fajëson Kaderin.

Mesude detyrohet të thërrasë Kemalin për të bërë një rregullim në shtëpinë e Nazanit. Kjo e fundit nxehet kur sheh Kemalin në shtëpinë e saj. Babain e Gokhanit e marrin péng. Grabitësit kércénojnë Gokhanin se do ta vràsin babain e tij nëse nuk gjen një shumë të madhe parash. Xhemre i kërkon para Defnes për të ndihmuar Gokhanin.Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor

Defne vjedh bizhuteritë e Nazanit. Meral ankohet tek Nerimani për Seherin. Songyl i tregon Meralit se Seheri është nëna e saj. Seher nuk e pranon këtë pasi Meral nuk e do. Gokhan i dorëzon paratë gràbitësve dhe shpëton të atin. Songyl këshillon Seherin t’i tregojë të vërtetën Meralit.

Nazan akuzon Mesuden se i ka vjédhur bizhuteritë. Pasi sigurohet që Mesude nuk ka vjédhur asgjë, Nazan akuzon Kemalin. Nazan dénoncon Kemalin në pòlici. Kemalin e arréstojnë. Toprak mëson se Feride ka marrë një surprizë dhe bëhet xheloz. Xhemre pajtohet me Zejnon dhe i tregon sesi ishte babai i tyre.Image may contain: 2 people, text and closeup

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*