Lule të Vetmuara/ Kemal largohet nga komísaríati dhe rikthehet në shtëpi

Kemal làrgohet nga komísaríati dhe rikthehet në shtëpi. Ejlyl vazhdon të vùajë nga mosbésimi i nënës së saj. Ajo ndihet keq dhe qan shumë për këtë gjë. Si do të jetë përbàllja e tyre? Meral arrin të màrrë pistòletën me të cilën është vràrë nëna e saj.   Mesude shqétësohet për Kemalin dhe mban anën e tij dhe jo të së bijës.

Mesude shkon në jétimoré dhe kërkon me ngùlm Ejlylin. Kjo e fundit ka fríkë të përbàllet me të. Eylul, e cili ngríti një pàdi penàle kùndër Kemalit, prét me fríkën se çfarë të bëjë kur Mesude ta mësojë këtë gjë. Mesude i kërkon Ejlylit të térhéqë dénoncímín duke i thënë se vëllai i saj do mbetet pa baba.

Ejlyl nuk pranon ta térhéqë dénoncímín.  Mesude plot mlléf màllkon të bijën dhe largohet.  Meral përbàllet me Ihsanin të hàkmerret duke mos i duruar dot dhímbjet që ai i ka shkàktuar.   Meral nuk ka besim tek drejtësia dhe vendos të mos e dërgojë pròvën në pòlici. Meral po kërkon prova për ta futur Ihsan në bùrg.

Mesude dyshòn se Kemal vërtet i ka bërë diçka Ejlylit dhe e pyet pse ajo e urrén aq shumë.  Kemal nuk e pranon të vërtetën.  Meral është e pavendosur dhe mendon për hàkmàrrjen ndaj Ihsanit. Xhemre, i cili u detyrua të shtrohej në spítal nga Emel, është në déshpérim të madh. Vajzat ndërmarrin aksíone me Feridenë për të shpëtuar Xhemrenë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*