Lule të Vetmuara/ Kemal débon Mesuden nga shtëpia

Ejlyl shkon të ngushéllojë Serkanin i cili është i déshpëruar nga hùmbja e babait të tij. Kader dhe Songyl shkojnë tek Feride dhe i kërkojnë asaj të kthehet pranë tyre. Tefik mes lòtësh përcillet për në banesën e fundit. Kemal dëbòn Mesuden nga shtëpia…

Songyl dhe Kader shkojnë në shtëpinë e Ferides dhe përpiqen ta bindin të rikthehet në jétimore. Toprak vendos të zbulojë të vërtetën dhe dyshòn tek Nerimani. Nazan ia lë fajin Xhemres për vdékjen e Tefikut. Serkan e ndan dhìmbjen me Ejlylin.

Xhemre bëhet kurioze çfarë do t’i tregonte Tefiku. Kader mendon se babai i ka lënë Xhemres një trashëgimi por vajzat e tjera nuk e besojnë këtë. Xhemre, Ejlyl, Songyl, Kader dhe Meral shkojnë në vàrrimin e Tefikut.

Defne shpérthen në lòt dhe Xhemre i qëndron pranë. Kemal e quan Mesuden nënën më të kéqe që e la vajzën e saj në jétimore. Mesude i kujton që ajo e bràktisi Ejlylin për fàj të tij. Kemal e përzë Mesuden nga shtëpia. Ai ia merr çdo plàçkë që i ka blerë dhe e lë në mes të rrugës me Byshrën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*