Lule të Vetmuara/ Kaderi shpëton nga duart e Kemalit

Nexhmija dhe Hashmeti ndodhen në komìsariat, të kàpur nga ana polìcisë për të dèshmuàr mbì rrèmbìmin e Byshrës dhe bashkèpunimin me Kemalin. Megjithatë, asnjèri prej tyre nuk e pranon ta njohin një person të tillë me emrin Kemal e aq më pak të kenë punë me të. Por, teksa polìci i kujton rregullat se në rast se pranojnë fàjin do kenë zbrìtje në dènim, atëherë Nexhmije flet duke i rrèfyer të gjitha, pavàrësisht se sa Hashmeti e mòhon.

Nga ana tjetër, Ferideja me Toprakun kanë màrrë të gjithë shoqet dhe shokët e ngùshtë të Ejlylit dhe janë mblèdhur në shtëpinë e saj. Mes tyre, Merali dhe Serkani duhet të paraqìten në punë për të kënduar live në mbrëmje, pavarësisht pròblemeve që kanë. Një telefonatë nga shefi i punës, do i tregojë Meralit se kanë nevojë për kamarier, dhe duke qenë prezent Gyneji, ai reàgon menjèherë dhe po atë natë arrìn të fillojë punë.


Sakaq, Ejlyli ndjèn një bàrrë shumë të rèndë mbì shpinë, për faktin që edhe Kaderi ndodhet me ta. Ajo duhet të mendojë shumë shpejt pasi Kaderit rrezìkon t’i mùngojë oksìgjeni, ashtu e mbýllur në bagazh. Kështu, teksa Kemali është ènde në timon, Ejlyi e gòdet shumë fòrt dhe shkàkton një aksìdent ku vetëm Kemali hùmbet ndjènjat për momentin. Ajo arrìn të lirojë Kaderin dhe të dyja vrapojnë për të ìkur.

Kemali zgjohet shumë shpejt dhe u vihet vajzave nga pàs me àrmë në dorë. Rrugët e vajzave ndàhen dhe Kaderi arrìn të shpëtojë, por çfarë do ndodhë me Ejlylin? Ndërkohë, një ngjàrje aspàk e këndshme do përjetohet edhe mes Gynejit dhe të tjerëve. Songyli lë veten të urìtur për të mos mërzìtur Gynejin që nuk kanë çfarë të hanë, por ajo hùmbet ndjènjat dhe dërgohet në spìtal. Gyneji mëson arsyen e shtrìmit në spìtal dhe shkon të kërkojë ushqim tek nëna tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*