Lule të Vetmuara/ Kaderi bràktiset nga e ëma

Kader e déshpëruar nga bràktisja e dytë e nënës së saj dhe pa dëshirë për të jetuar tenton vetëvràsjen. Të gjitha shoqet e saj bashkë me Feridenë vihen në kërkim të saj. Çfarë do të ndodhë me Kaderin? Kush do të mund të gjejë vendndodhjen e saj?

Kader e déshpëruar që nëna e bràktisi largohet nga jétimorja pa lajmëruar askënd. Ajo e hutuar del në rrugë dhe për pak përplàset nga makina e nënës së Xhenkut. Xhenk gjëmon Kaderin teksa kjo e fundit shkon në hotelin ku jetonte nëna e saj.

Xhenk shkon në dhomën e hotelit dhe e gjen Kaderin pa ndjenja. Ndërkohë Songyl, Ejlyl, Xhemre, Meral dhe Feride shumë të shqetësuara vihen në kërkim të Kaderit. Kader sheh në ëndërr të gjithë çastet me nënën e saj.

Ajo sheh funeràlin e saj dhe mikeshat që shpérthéjnë në lòt për të. Xhenk e zgjon Kaderin nga kjo ëndërr e keqe dhe i qëndron pranë. Kader rikthehet në jétimore dhe bashkohet me mikeshat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*