Lule të Vetmuara/ Kader vendos të shpëtojë jetën e motres së saj

Cila do të jetë ìntrìgà e rradhës e Defnesë? Xhemre shkon të takojë Burakun ne bùrg. Çfarë ka për t’i thënë ai? Ejlyl shkon të kërkojë ndihmë te Nazan për të shpëtuar mamanë e saj nga bùrgù. Por çfarë do t’i kërkojë në këmbim Nazan asaj? Kader vendos të shpëtòjë jetën e motrës së saj.

Kemal e vë Ejlylin në një situatë të vështirë me qëllimin që ajo të kthehet në shtëpi. Songyl, Kader dhe Xhemre përpiqen ta ndihmojnë Ejlylin por kjo e fundit nuk pranon t’i vendosë shoqet në pozitë të vështirë. Defne kërkon të bëhet sërish shoqe me Xhemren por prapa këtij veprimi fshihet një qëllim. Ajo i tregon Xhemres se është dashuruar me Gokhanin.

Xhemre shkon të takojë Burakun në bùrg dhe mëson se ai donte të hàkmerrej ndaj Defnes kur i vuri flàkën ballos. Gokhan i lutet Xhemres ta nxjerrë nga bùrgù. Xhemre nuk e beson Gokhanin dhe nuk e ndihmon.

Ejlyl vendos të bëjë një marrëveshje me Nazanin për të shpëtuar nënën. Ajo i kërkon para Nazanit dhe në këmbim do të ndahet nga Serkani. Kader vendos t’i shpëtojë jetën motrës së saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*