Lule të vetmuara/Kader, Songyl dhe Xhemre marrin një mesazh kèrcènues të shkruar në oborrin e jetim0res

Vajzat i gr0pòsin florinjtë në kopshtin e jetim0res. Dikush shkruan në oborrin e jetim0res se e di çfarë vajzat kanë bërë mbrëmë. Songyl, Kader dhe Xhemre sh0k0hen dhe pyesin veten kush mund t’i ketë parë. Kader ia hedh fājin Xhemres por ajo e bind se është e pāfājshme. Vajzat përpiqen ta zhdūkin shkrimin. Ejlyl shpërthen në të qārā dhe e rënd0n pesha e fājit.

Nazan sheh shenjën e gjākūt në këmishën e Serkanit dhe i kërkon ll0gari. Serkan e gènjèn duke shpikūr një hist0ri. Nazan telefonon Gynejin për t’u siguruar që Serkan po thotë të vërtetën. Gynej mbron Serkanin duke i thënë se ishin bashkë. Më vonë ai kërkon të dijë të vërtetën nga Serkani por ky i fundit nuk i tregon.

Serkan z1het me Gynejin në shkollë. Një taksist gjen makinën e braktisūr të Kemalit. Meral bëhet kūrioze çfarë fshèh1n mikeshat e saj por nuk arrin dot të mësojë gjë. Songyl dysh0n se Gynej e ka bërë shkrimin në oborrin e jetim0res. Serkan ndihet fājt0r dhe nuk e heq dot mendjen nga krīm1 që bënë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*