Lule të Vetmuara/ Kader ndodhet në rrezik

Meral arrin të përformojë në festën që shkolla e saj ka organizuar. Si do ta presë Defne këtë gjë? Kader ndodhet në rrèzik. A do të mundet nëna e saj ta shpëtojë atë? Çfarë do të ndodhë me Kemalin? Ejlyl vazhdon t’i shmanget Serkanit. Cila do të jetë arsyeja e zènkës mes Songyl dhe Gynej?

Defne kërkon t’i marrë vendin Meralit por kjo e fundit shfaqet papritur. Meral performon këngën e saj dhe duartrokitet nga të gjithë. Kemal e máshtron Kaderin se do ta çojë tek e ëma por e çon në një vend të bráktisur dhe tenton ta përdhùnojë. Kader shpëton pasi Kemalin e telefonon dikush dhe largohet. Çifti i pasur që kërkojnë të birësojnë Songylin mësojnë se do bëhen prindër dhe gëzohen pa masë.

Songyl pret që ata ta marrin nga jetímorja por çifti nuk shkon. Kemalin e rráhin dhe e lënë pa ndjenja para portës së shtëpisë. Kemal shpik një histori dhe ja vë fájin Ejlylit. Mesude habitet nga ato që dëgjon për vajzën e saj. Ejlyl paralájmëron Kaderin të mos ngátërrohet me Kemalin por ajo është e vendosur të gjejë të ëmën. E ëma telefonon Kaderin dhe i thotë se nuk do takohen kurrë.

Songyli mërzitet pasi çifi që do e birësonin nuk e mbajtën fjalën. Kader shkon në shtëpinë e tyre dhe u bërtet. Serkan përpiqet të afrohet sërish me Ejlylin dhe i kërkon falje. Ejlyl i tregon Serkanit se Xhemre e pëlqen atë por Serkan nuk ka ndjenja ndaj Xhemres. Songyl zíhet me Gynejin. Kemal takohet me nënën e Kaderit dhe e kèrcènon mos t’i afrohet më vajzës së saj. Defne lèndon veten e saj dhe ia hedh fajin Meralit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*