Lule të Vetmuara/ Gynej zíhet me Kaderin dhe ia lë fàjin nënës së saj

Gynej zíhet me Kaderin dhe ia lë fàjin nënës së saj. Kader e mbron Banun dhe kjo shkàkton débat mes tyre. Songyl mbetet midis shoqes së saj të ngùshtë dhe të dashurit. Ejlyl e mbushur me mlléf nga të gjitha këto që kanë ndodhur shkon në dyqanin e Kemalit dhe bën skàndal në mes të rrugës.

Ajo thyén xhamin e dyqanit dhe i tregon fqínjëve që Kemal ka téntuar ta pérdhùnojë. Kemal tùrpërohet para të gjithëve ndërsa Ejlyl ia nxéjrr të gjithë inàtin duke e rràhur me një fshesë. Asaj i bíe të fíkët dhe e dërgojnë në spítal. Banu kërkon të bashkohet me Ekremin tani që ai do të dívòrcòhet por Ekrem e refùzon.

Songyli mbetet mes shoqës së saj më të mirë dhe të dashurit të saj. Megjithatë, Ekremi vihet pas gruas së tij për t’i fituar zemrën sërish. Kaderi kërkon t’i bëhet pengesë Banusë pasi i vjen shumë tùrp nga ato që nëna saj ka bërë.

Feride krítikon Mesuden për gjendjen e Ejlylit. Vajzat i qëndrojnë pranë Ejlylit në spítal. Nazan i kërkon falje Seherit për gabímet që ka bërë në të kaluarën. Mesude vendos të zhvéndoset në një shtëpi tjetër. Meral vendos të shesë mobiliet e shtëpisë për të ndihmuar nënën e saj të dalë nga bùrgu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*