Lule të Vetmuara/ Gynej tenton të vràsë Burakun

Si është gjëndja shëndetësore e Ejlylit dhe Songylit? Defne tashmë është jashtë rrézikut për jetën por ajo rrézikon të mos ecë më kurrë. Xhemre fajéson vetën për aksìdentin e ndodhur sepse ishte ajo që tërhoqi denòncimin e Burakut. A do të mund të arràtiset ky i fundit nga spitali?

Ejlyl gjatë operàcionit sheh në ëndërr të gjitha të këqijat që ka kaluar prej Kemalit. Doktori njofton Nazanin se Defne duhet të bëhet operàcion. Nazan dhe Defne trònditen. Nazan i premton Defnes se do të bëjë të pamundurën që ajo të shërohet. Ejlyl dhe Songyli dalin nga operàcioni. Shoqet e shokët i presin mes lòtësh.Image may contain: 6 people, text

Doktori njofton se zgjidhja e vetme është të presin derisa ato të vijnë në vete. Serkan telefonon Mesuden dhe i tregon për aksìdentìn. Babai i Gokhanit e màshtron atë. Gynej tenton të vràsë Burakun. Ky i fundit arrin të shpëtojë me ndërhyrjen e mjekëve.

Nazan fajëson Xhemren për gjithçka që ndodhi. Xhemre dhuron gjàk për Defnen. Mesude dhe Kemal shkojnë në spitàl por Ferideja i pérzë. Xhemre dhe Kader shpérthejnë në lòt kur mësojnë se shoku i klasës së tyre, Ertani ndërroi jetë. Mesude pendohet për fjalët e rënda që i tha Ejlylit. Burak arràtiset nga spitali.Image may contain: 2 people, people sitting

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*