Lule të Vetmuara/ Gynej përgatit një surprizë të bukur për Songylin

Feride zbulon arsyen e vërtetë të dergimit të Kaderit në spìtal. Si do të reagojë kjo e fundit kur të zbulojë që nëna e saj e ka màshtruar atë? Çfarë do të dëgjojë Sedat në biseden mes Banu dhe Kader? Gynej përgatit një surprizë të bukur për Songylin…

Feride mëson se Banu po e màshtron Kaderin për t’i marrë pàlcën. Ajo i tregon Kaderit se Banu i ka bërë anàlizat pa dijeninë e saj. Kader shpérthen në lot kur mëson çfarë ka bërë e ëma. Ajo shkon tek Banu dhe i kërkon llogari.

Sedat dëgjon shérrin e Banus me Kaderin dhe mëson se ajo është vajza e saj e vërtetë. Feride akùzon Nerimanin se ka gisht në çështjen e Kaderit. Banu mendon se Sedati nuk e ka marrë vesh që Kader është vajza e saj.

Sedat betohet se do hàkmérret ndaj Banus që ia ka mbajtur fshéhur këtë fakt. Gynej i bën një surprizë me fishékzjàrre Songylit përpara konviktit të jétimores. Kader sheh një ëndërr sikur e ëma e mòhon si vajzën e saj. Songyl i qëndron pranë Kaderit në këto momente të vështira që po kalon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*