Lule të Vetmuara/ Gynej mëson që babai i tij tashmë po jeton me Banunë

Kemal mëson Mesuden për atë çfarë duhet të thotë para gjýkatësit. Gynej mëson që babai i tij tashmë po jeton me Banunë. Si do të jetë përbàllja babë e bir? Ejlyl përgatitet për tu ballàfaquar me Kemalin në gjýkatë. Si do të shkojë kjo seancë gjýqësore? Çfarë po ndodh me Defnenë? Defne préket nga veprimi që bën e ëma në festën e ditëlindjes.

Serkan krítíkon Nazanin. Kemal mëson Mesuden çfarë të thotë para gjýkatësit. Selen shkàtërron festën e ditëlindjes. Ajo i tregon para të gjithëve Kaderit foton e Banusë me Ekremin. Gynej habitet kur mëson se babai i tij po jeton me Banunë. Selen vendos të ndàhet nga Ekrem. Ejlyl përgatitet për tu përbàllur me Kemalin në gjýkatë.

Feride bën të pamundurën për të marrë fustanin që pëlqeu për fejesë. Gynej shkon në shtëpinë e Banusë dhe përbàllet me të atin. Ai i tregon të atit se është shumë i zhgénjyer nga veprimi i tij dhe e njofton se Selen e ka marrë vesh që ai që po qëndron tek Banu. Ekrem pyet veten si e ka mësuar Selen këtë.  Ejlyl shkon në gjýkatë dhe merr mbështétjen e të gjithë miqve.

Ejlyl tregon para gjýkatësit të gjithë rastet kur Kemal ka téntuar ta pérdhùnojë ose rrémbejë. Kemal shpíf për Ejlylin para gjýkatësit.  Vajzat dhe Feride u bëjnë présion që të mos héqin dorë nga çéshtja. Defne, e krítíkuar vazhdimisht nga Nazan, e vë veten në rrezík të madh për të provuar suksesin e saj. Kemal ka fríkë se do të vrítet në bùrg kur të arréstohet. Ai ka një mundësi të shkëlqyeshme për të kércénuar vajzat….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*