Lule të Vetmuara/ Gynej kércénon Burakun se do ta vràsë

Burak shkon në ekskursion me klasën por asnjëri prej tyre nuk e pranon në autobus. Xhenk i tregon Kaderit se ai ka pëlqim për Meralin. Kader mërzitet kur e mëson këtë. Defne e kyç Burakun në tualetin e një karburanti.  Toprak e gjen Burakun dhe e rikthen në autobus por askush nuk e di çfarë i pret.

Burak merr në drejtim autobusin dhe bën aksìdent. Xhemre e cila ndodhej jashtë sheh gjithçka e tmérruar. Songyl, Ejlyl, Defne dhe Toprak dërgohen në gjendje të rëndë në spìtal. Fëmijët përfundojnë në spìtal në gjendje të rëndë për jetën.Image may contain: one or more people

Defne është në rrézik për të mbetur me aftësi të kufizuara. Xhemre fajëson veten për aksìdentin pasi ishte ajo që e tërhoqi denoncìmin ndaj Burakut. Kader trònditet kur sheh Songylin pa ndjenja. Gynej kércénon Burakun se do ta vràsë

Nazan mëson për aksìdentin dhe niset për në spìtal. Toprak vjen në vete dhe pranë tij qëndron Feride. Nga ana tjetër Defne ka pësuar léndime. Ejlyl dhe Songyl futen në opéracion. Ferideja dhe vajzat presin me ànkth. Neriman jep lajmin e trishtë se duhet të përgatiten për më të keqen. Image may contain: 8 people, people standing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*