Lule të Vetmuara/ Gynej ka filluar të afrohet me Songylin

Gynej ka filluar të afrohet me Songylin. Por cili është qëllimi i vërtetë i tij? Xhemre ka filluar të ketë ndjenja për Serkanin. Si do ta presë Ejlyl këtë? Kader takohet me Kemalin. Cila është arsyeja? Si po shkon marrëdhënia mes Toprakut dhe Ferides?

Kemal kèrcènon Ejlylin me motrën e saj. Ejlyl gòdet me shuplakë Kemalin. Gynej ndan sërish me Songylin problemet e prindërve të tij. Ejlyl bëhet xhelòze për Serkanin dhe Xhemren. Kader i lutet Kemalit t’i tregojë vendndodhjen e nënës së saj.

Feride mëson se dikush i ka dërguar një telefon Kaderit por Neriman nuk i tregon që prapa kësaj fshihet nëna e Kaderit. Kader mërzitet kur mëson se Songylin do e birësojnë. Xhemre i tregon Ejlylit se ajo është dashuruar me Serkanin.

Toprak i bën një dhuratë të këndshme Ferides dhe i këndon asaj një këngë. Vajzat e jetimores shkojnë në konkursin e shkollave për të mbështetur Meralin. Xhemre kupton se Serkan është i dashuruar me Ejlylin. Songyl mëson se Gynej e ka gënjyer për prindërit e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*