Lule të Vetmuara/ Gokhan mes lòtësh përcillet për në banesën e fundit

Gokhan mes lòtësh përcillet për në banesën e fundit. Ndërkohë Ejlyl dhe Serkan vùajnë për dashurinë e njëri-tjetrit. Xhemrë tashmë është e dérrmuar dhe pa asnjë motiv për të jetuar. Çfarë do të ndodhë me të? Meral ndahet nga shoqet dhë shkon për të jetuar me nënën e saj. Nazan e ndjerë në faj kërkon të ndihmojë nënën e Gokhanit.

Nesër mbahet vàrrimi i Gokhanit. Nazan shkon në vàrrim por largohet e pénduar për atë që bëri. Xhemre dhe Emine i japin lamtumirën e fundit Gokhanit. Meral njofton e emocionuar vajzat se do të largohet nga konvikti. Xhemre tenton të vràsë veten duke u hédhur në det e trìshtuar nga hùmbja e Gokhanit.

Ajo ëndërron sikur Gokhan i kërkon të mos e bëjë dhe rikthehet. Xhemre përfundon në spìtal. Meral takohet me vajzat para se të largohet dhe të gjitha përlòten. Serkan dyshòn se Nazan fsheh diçka. Nazan mëson se polìcia po vëzhgon kamerat që kanë filmuar aksìdentin e Gokhanit.

Ajo përpiqet të largojë ndjenjën e fajit duket i paguar qeranë e shtëpisë Emines. Zejno thùmbon vajzat për të nisur sherr dhe i kujton faktin që ato janë jetìme. Songyl zìhet me Zejnon. Meral përqafon mikeshat dhe më në fund largohet nga konvikti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*