Lule të Vetmuara/ Gokhan çon Ejlylin në spital

Ejlyl arrin të shpëtojë nga kthétrat e Kemalit duke ia mbathur nga shtëpia. Ajo tenton të telefonojë dikë në telefon për të kërkuar ndihmë por i bie të fikët në mes të rrugës. Kalimtarët ndihmojnë Ejlylin dhe në këto momente Gokhan e telefonon.

Gokhan mëson çfarë i ka ndodhur Ejlylit dhe shkon ta ndihmojë. Nëna e Gokhanit nuk e fal bashkëshortin për të këqìjat që i ka bërë.  Ndërkohë ky i fundit përpiqet ta màshtrojë.  Gokhan e çon Ejlylin në spital.

Ejlyl i tregon Gokhanit se Kemali tentoi t’i bënte keq. Songyl, Kader, Xhemre dhe Meral i marrin leje Nerimanit për të shkuar në ekskursion me shkollën. Neriman pranon me kushtin që edhe Ferideja të shkojë me to.  Ejlyl shkon në jétimore dhe i tregon shoqeve çfarë i ndodhi.

Gokhan rréh Kemalin dhe e kércénon t’i qëndrojë larg Ejlylit. Mesude ankohet për Gokhanin tek nëna e tij. Gokhan i tregon Mesudes çfarë i bëri Kemali Ejlylit. Ejlyl merr gòditjen më të rëndë nga Mesude e cila shkon në jétimore dhe ia lë fajin Ejlylit për gjithçka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*