Lule të Vetmuara/ Gokhan arrin të shpëtojë Xhemrenë që ka ngecur mes flàkëve

Gokhan arrin të shpëtojë Xhemrenë që ka ngecur mes flàkëve. Në gjendje të réndë ajo dërgohet menjëherë në spìtal. Defne pendohet mbi gjithçka që i ka bërë Xhemresë. Serkan i kërkon prindërve të tyre të mbulojnë shpenzimet e spìtalit. Çfarë do të ndodhë me Xhemrenë? A do të mund të shpëtojë ajo?

Xhemre hùmb ndjenjat në tualet. Feride vë re se Xhemre nuk ka dale jashtë dhe shqetësohet. Gokhan arrin në ballo dhe kur mëson se Xhemre është në rrezik futet mes flàkëve. Ai shpëton Xhemren por të dy ngecin brenda ndërtesës. Xhemre dhe Gokhan arrijnë të dalin me ndihmën e Serkanit.Image result for kirgin cicekler 12 bolum fotoğrafları

Të gjithë vàjtojnë për Xhemren dhe mendojnë se ajo ka vdekur. Kader ndjen se diçka e keqe ka ndodhur dhe telefonon Feriden. Ajo mëson se në ballo ka rënë zjarr dhe Xhemre është në spital. Ejlyl, Songyl dhe Meral kujtojnë çastet me Xhemren.

Burak pendohet që i vuri flakën ndërtesës. Serkan i kërkon para të atit për të paguar shpenzimet e spitalit. Nazan dhe Tefik paguajnë spitalin me paratë që Xhemre ka në trashëgimi. Defne pendohet për të këqijat që i ka bërë Xhemres. Por atë nuk e beson askush dhe e përzënë. Xhemre është në çastet e fundit të jetës por mjekët e shpëtojnë.Image result for kirgin cicekler 12 bolum fotoğrafları

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*