Lule të Vetmuara/ Feride përfundon në komisariat

Si do ta presë Xhemre ardhjen e motrës së saj në jétimore? Ejlyl merr një surprizë të pakëndshme nga Kemal. Feride përfundon në komisariat. Cila është arsyeja? Çfarë do të thuhet mes Gokhan dhe Xhemre? Meral tashmë e lumtur shijon çdo moment me nënën e saj. Xhemre mëson se Zejno është zhvendosur për të jetuar në jétimore.

Vajzat e kritikojnë Zejnon që i ka ngritur kùrth nënës së saj por ajo nuk do t’ja dijë. Ai vendos një vàrr me emrin e Serkanit në oborrin e jétimores. Ejlyl mendon se Serkan ka vdékur. Songyl telefonon Serkanin dhe mëson se ai është gjallë. Nazan ia nxjerr inatin Mesudes ndërsa kjo e fundit nuk e pranon që Kemali ta ketë bërë diçka të tillë.

Gokhan i kthen bòrxhin Defnes. Por ajo që i qëndron pranë Gokhanit në këtë moment të vështirë është sërish Xhemreja. Feride hàkmerret ndaj Kemalit duke i prìshur makinën e punës. Kemal denoncon Feriden. Feride përfundon në parabùrgim. Toprak e nxjerr Feriden ndërkohë që Kemal kërkon të përfitojë nga situata.

Seher mendon ta marrë Meralin nga jetìmorja për të jetuar së bashku. Ajo kërkon sërish pa bòrxh nga pronari. Ky i fundit e kércënon që të mos largohet nga puna. Ejlyl merr një telefonatë nga Kemali dhe frikësohet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*