Lule të Vetmuara/Ezhderi dorèzon videon si pròvë

Nerimani është e véndosur që të vérë tjetër lígj në jétìmore, duke shtuar shumë kòntrollin dhe rrèptésinë. Ajo zgjohet vetë në mes të natës për të kòntrolluar nëpër dhoma dhe gjithàndej. Në dhomën e vjazave, ajo nuk gjèn Kaderin dhe menjëherë pýet për të. Të detýruara, Xhemreja me Ejlylin tèlefonojnë Meralin për ta pyetur mbi Kaderin, dhe kùptojnë se çfarë po ndodh në shtëpinë e Meralit, pasi gjatë tèlefonatës, vjen edhe pòlicia për ta màrrë në pýetje.

Merali mbýll telèfonatën me vajzat, dhe ato i shpjégojnë Nerimanit se Kaderi ka hùmbur, por, Nerimani shprèhet se pas kësaj fshìhet një lòjë e tyre sepse diçka e tillë nuk mùnd të ndodhë. Po atë natë, Xhemreja dhe Ejlyli téntojnë të arràtísen nga jétímorja për të qenë pranë Meralit, por ato kàpen nga zonja Neriman. Ndërkohë, Merali u shpjégon pòlicéve se Kaderi është motra saj dhe assesi nuk do e lèndònte,por, Harika sjéll bluzën që Merali kishte të veshur, e cila është mbùluar me njòlla gjàku.

Songyli làjmërohet nga Xhemreja se çfàrë po ndòdh dhe shkon me të shpèjtë. Ajo mbérrin në momentin që Merali po fùtet në makinën e pòlícisë, me prànga në duar. Të nesërmen në mëngjes, të gjithë mblídhen në kòmisariat për të prítur se çfarë po ndòdh. Përveç shqètësimit për Meralin, vajzat mèrakosen edhe për Kaderin. Ndër to, vetëm Songyli nuk i bèson Meralit aq sa vajzat e tjera. Ajo i kërkon me ngùlm të dijë ku e ka lénë Kaderin, gjë që i zhgènjén të gjithë.

Në kòmìsariat vjén edhe kòmisari Ali, të cilin e kèrkon me ínsìstim Ejlyli, e gjèndur pa shpresë për situatën e shoqeve të tyre. Sapo Ali mbërrin, ai i tregon Kaderit se Ezhderi ka dorèzuar para polìcisë një video ku shìkohet ajo me Kaderin duke u zènë shumë àshpër si dhe dùke u përmèndur fjala vràsjé. Nga ana tjetër, Defneja dhe Nazani kanë krijuar një lìstë me emra, të cilët janë të gjithë persona që janë sjellë kèq me to gjatë périudhës së vàrfërisë. Nazani vë në krye të lìstës, zonjën Neriman.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*