Lule të Vétmuara/Ejlyli i hakérrehet Serkanit

Në mbròjtje të Songylit, Gyneji hídhet pa menduar dhe i del para àrmës së Xhemilit, ish bashkëshortit të Zehrës. Kështu, ai transpòrtohet menjëherë për në ambùlancë. Feride làjmëron nënën e tij e cila vjen me të shpéjtë. Gjithë mérzinë, nérvat dhe mlléfin, Selini i shpréh tek Songyli, duke e fàjësuar e madje duke e gòditur me shùplakë. Zehra i del përpara Songylit dhe merr përsipër të gjithë fàjin para Selinit.

Operàcioni i Gynejit kryhet shpejt dhe për fatin e tij të mirë, kalon me sukses. Selini hyn brenda në dhomë për të shikuar të birin, duke ia ndàluar Songylit ta takojë. Por, Songyli me ndíhmën e shoqeve e gjen mënyrën për të hyrë. Fillimisht, Gyneji i bën lòjë Songylit. Ai híqet sikur i ka hùmbur kùjtesa dhe nuk e njeh Songylin se kush është. Kjo do shkàktojë shòkim dhe pànik të madh por që nuk do zgjasë.

 

Nga ana tjetër, Serkani është shumë i shqetésuar për lajmin në gazetë që ka dalë për Ejlylin, në lidhje me të dhe nënën e saj, Mesudenë. Sipas mendjes së tij, ai do e ndíhmonte nëse do i tregonte gazetarit se si qéndron e gjithë e vérteta. Kështu, ai e telefonon dhe i tregon gjithë historinë e Ejlylit, pròblemeve që ajo ka me Kemalin e Mesudenë etj. Ejlyli e mëson këtë dhe xhíndoset. Ajo i bértet me të madhe Serkanit, në mes të shkollës. Që aty, menjëherë làrgohet me Atakanin, fotografin.

Ndërkohë, Songyli dhe Kaderi mësojnë se Merali ka pëlqim për Mertin. Teksa ato e krítikojnë, bisedën e tyre e dëgjon Xhenku. Ai hídhet menjëherë në mbròjtje të vetes duke i thënë Kaderit se sipas saj, askush nuk duhet t’i braktísë vajzat e jetímores sepse menjëherë do cilësohej si tràdhëtar. Kjo do e zemérojë shumë Kaderin e cila i thékson se nuk i vjen ínat pse e ka braktísur por për faktin që këtë e ka bërë në ditën e saj më të véshtirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*