Lule të Vetmuara/ Ejlyl zgjohet, tashmë ajo është jashtë rrezìkut për jetën

A do të mund të arréstohet Burak? Ejlyl zgjohet, tashmë ajo është jashtë rrezìkut për jetën. Songyl nga ana tjetër vazhdon të jetë në gjëndje të rëndë. Gynej dhe shoqet e saj të dëshpéruar presin lajme për fatin e mikeshës së tyre.

Gokhan dhe babai i tij arrijnë të kapin Burakun. Shokët e klasës rràhin Burakun dhe e fajësojnë për gjithçka që ndodhi. Polìcia arreston Burakun ndërsa ky i fundit nuk është penduar aspak. Ejlyl zgjohet dhe gëzohet kur gjen pranë vetes Mesuden.Image may contain: 2 people, text

Nga ana tjetër Songyl vazhdon në gjendje të rëndë. Gynej përlòtet duke parë Songylin në shtratin e spìtalit dhe lutet që ajo të zgjohet sa më shpejt. Neriman nuk ka shpresa për Songylin. Feride sheh një ëndërr sikur Songyl ka vdekur dhe frikësohet pa masë.

Xhemre fajëson veten që tërhoqi denòncimin ndaj Burakut. Vajzat e jétimores i çojnë dhurata Songylit në spìtal dhe luten që ajo të shërohet. Nëna e vërtetë e Meralit mëson se vajza e saj jeton.Image may contain: one or more people

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*