Lule të Vetmuara/ Ejlyl shkon të takohet me Kemalin

Ejlyl shkon të takohet me Kemalin. Feride dhe Toprak vihen në ndjekje të saj. A do të munden ata ta shpëtojnë Ejlylin nga duart e njerkut të saj? A do t’u besojë Mesude fjalëve të Ferides kësaj here? Kader merr telefonatën e shumë pritur nga nëna e saj. Çfarë ka për t’i thënë kësaj here ajo? Në shkollë po organizohet një konkurs. Për çfarë bëhet fjalë? Kader ndodhet në rrèzik…

Ejlyl takohet me Kemalin dhe i thotë se nuk i ka florinjtë. Kemal inátoset dhe tent0n të vrásë Ejlylin. Feride dhe Toprak mbërrijnë në vendngjarje dhe shpët0jnë Ejlylin. Serkan i dhuron Xhemres varësen që kishte kujtim nga prindërit dhe një fotografi të tyre.

Ejlyl i tregon Ferides se Kemali ka tentuar ta pèrdhùnojë. Feride komunikon me Mesuden por ajo sërish nuk beson. Feride mëson se Toprak ka thirrur hidraulikun për të rregulluar çezmën. Songyl dhe Xhemre përgatisin një tortë për ditëlindjen e Xhemres.

Kader nuk shkon në shkollë dhe pret telefonatë nga e ëma. E ëma e telefonon sërish Kaderin dhe mëson se e bija është në tèlashe. Gynej sillet sikur është lidhur me Songyl. Ajo e g0det me shuplakë para shokëve e shoqeve. Defne dhe Meral garojnë në një konkurs këndimi. Defne inatoset pasi të gjithë pëlqejnë si këndon Merali. Kemal rrèmben Kaderin.Image result for kirgin cicekler 6 bolum"

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*