Lule të Vetmuara/ Ejlyl përbàllet në gjykàtë me Kemalin

Mesude kërkon nga Ejlyl të térhéqë dénoncímin ndaj Kemalit, por ajo nuk pranon. . Eylul, e cila ngriti një pàdi pénale kùndër Kemalit, pret me fríkën se çfarë të bëjë kur Mesude ta mësojë këtë gjë. Xhemre, e cila u detýrua të shtròhej në spítal nga Emel, është në déshpérim të madh pas gjithë këtyre ngjàrjeve. Vajzat ndërmarrin një aksione me Feridenë për të shpëtuar Xhemrenë nga Emeli.

Songyl është zgjedhur në konkursin e notit për të përfaqësuar shkollën. Kaderi i kërkon Banusë ndihmë për të paguar bòrxhet e qírasë së Banusë. Pasi mësoi se Emel e mbýlli Xhemrenë në spítal, Nazan shtýn Emelin në qoshe dhe nis ta sùlmojë fizikisht. Ndërsa Ejlyli po prét me nérvozizém vendimin e gjýkatës, të gjithë miqtë e saj e mbështesin atë. 

Serkan i kërkon Nazanit ndihmë për të dëshmuar në gjýkatë për Ejlylin. I bllòkuar nga gjýkata, Kemal bën plane për të shpëtuar veten. Njerëzit e lagjes që mësojnë se Ejlyli e ka nxjérrë Kemalin në gjýq, bëhen àrmiq të Kemalit dhe Mesudes. Defne për të rrémbyér rolin e saj në lojën teatrore, kércénon Defnen duke i thënë se Kemali ngàcmon Ejylilin.

Meral nis të kërkojë prova për ta futur Ihsanin në bùrg. Meral arrin të marrë àrmën e Ihsan duke e fshéhur pastaj atë. Ajo shkon me të për të vràrë Ihsanin me të. Meral vendos të vràsë Ihsanin, por përbàllet me një të paprítur. Defne vendos veten në rrezík për të provuar se ajo mund t’ia dalë me sukses. Kemalit i vjen në dorë një mundësi për të kércénuar vajzat. Ccfarë do të bëjë ai? Na mbetet ta mësojmë në episodet e reja çdo pasdite ora 16:10 në TV Klan…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*