Lule të Vetmuara/ Ejlyl mëson vendndodhjen se spítalít ku ndodhet Xhemre

Ejlyl arrin të mësojë vendndodhjen e spítalit ku Xhemre është shtrùar. A do të mùnden ta shpétojnë Xhemrenë shoqet e saj? A do të mundet Nazan të tregojë rezultatin e saktë të anàlizàve? Çfarë do të zbùlojë Meral? Xhemre arrin t’i njoftojë mikeshat për vendndodhjen e saj.

Vajzat shkojnë në spítalin ku po qëndron Xhemre por nuk i lejojnë të fùten. Vajzat kërkojnë në çdo derë të spítalít për Xhemrenë dhe arrijnë ta gjejnë atë. Xhemre i lutet mikeshave të saj ta shpétojnë. Feride bisedon me dòktòrin dhe bíe dakort që Xhemresë t’i bëhen anàlizat.

Nazan mëson se personi që e rrémbeu është bashkëpunëtori i Emelit. Ajo kupton të gjithë planin e Emelit dhe e kércénon. Banu vendos të jetojë në një shtëpi me qéra. Nazan nuk trégon të vërtetën e rezultatit të anàlizàve të Xhemres.

Songyl përgàtitet së bashku me Toprakun për konkursin e notit. Meral zbulon një pròvë kùndër Ihsanit. Emel e nxjérr Xhemrenë nga spítalí por kjo e fundit nuk pranon të jetojë më me të. Xhemre ríkthehet në jetímore. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*